Welkom op onze website. Mijn grootste passie en specialiteit is het portretteren van u met als doel dat u zichzelf nog beter leert kennen. Bij ons hoeft u niet te poseren, iets speciaals te doen of aan te trekken. Ik werk samen met u naar een portret toe, waar zoveel mogelijk van uw karakter te bewonderen is. 

We ontvangen u in ons atelier in Noord Friesland en bieden u een heel leuke dag waarin een ontspannen gesprek, rust en tijd de hoofdrol heeft. Het portret ontspruit zich dan vanzelf. Als ik denk dat uw portret tussen de gemaakte opnamen zit, bekijken we ze samen en kiest u met mij dat ene speciale moment waarin u uw karakter het beste herkent. Na de keuze overleggen we hoe u uw portret wilt koesteren. Dat kan digitaal en/of prachtig geprint en ingelijst op het hoogst haalbare niveau.

Wij horen vaak dat mensen het ijdel vinden om zichzelf te laten portretteren, maar bij ons gaat het niet om ijdelheid. Het gaat om het proces naar die ene opname. Het portret is het resultaat van een onvergetelijke dag en een artistiek evenbeeld van wie u misschien werkelijk bent of mag zijn. 

Als u van ver komt kunnen we in ons prachtige dorp Oude Bildtzijl een B&B regelen, zodat uw verblijf een nog groter feest wordt. Gunt u uzelf of uw dierbare ook deze ervaring neem dan contact met ons op.

Tot ziens Alex Vreeman

Dit is ons telefoonnummer:  0544 - 37 22 57gelaten zijn nooit gelaten voor wie kijken kan
Oude Bildtzijl 30-06-2021

alexvreeman is deelnemer aan de slikwerk atelierroute 2021

Alex exposeert portretten in zijn mobiele atelier aan de Nieuwebildtdijk 15  in Oude Bildtzijl.

Datum 10 en 11 juli 2021 van 11.00 t/m 18.00 uur (www.slikwerk.nl)
Oude Bildtzijl 10-05-2021

alexvreeman test een Cambo Actar 15mm F4,5

Voor Cambo mocht ik de nieuwe Actar 15mm F4,5 in combinatie met mijn Actus-G testen. Dit is een zeer ruime groothoek en heel geschikt in combinatie met de Fujifilm aps-c censoren. Voor de test heb ik dit objectief ingezet voor een serie opnamen van design behang van Working Bert in Utrecht. Ik kon het echter ook niet laten om er een portret op lokatie mee te maken, want daar ligt mijn echte passie. Lees het hele verhaal op de blogpagina van Cambo.(https://blog.cambo.com)
Oude Bildtzijl 08-05-2021

alexvreeman fotografeert voor Noshirt

Na vorig jaar voor de herenlijn van Noshirt het corporate beeld te hebben gefotografeerd, hebben we recent met een fantastisch team het beeld voor Noshirt Women gemaakt. (www.noshirt.nl/women)
Oude Bildtzijl 10-01-2021

alexvreeman portretteerde hoogleraren

Na de promotie van een vriend aan het Erasmus MC portretteerde Alex in opdracht de hoogleraren, waaronder ook Marion Koopmans.Leeuwarden 03-05-2020 

alexvreeman portretteerde coronastrijdkrachten

Niet je opgepoetste ego, maar je echte ik op beeld vastleggen. Daarin schuilen de kracht en passie van portretfotograaf Alex Vreeman. In zijn tijdelijke studio in de Blokhuispoort in Leeuwarden heeft hij de afgelopen tijd coronastrijdkrachten geportretteerd. In estafettevorm. Een prachtige geste van een ambachtelijk kunstenaar. Enerzijds om de samenleving iets terug te geven, anderzijds om weer wat reuring naar de Blokhuispoort te brengen. 

Hij is gestart met het portretteren van wethouder Friso Douwstra en Burgemeester Siebrand Buma. Zij gaven Alex de namen van de volgende twee coronastrijdkrachten, daarmee ging de estafette van start.

U kon zijn gemaakte portretten komen bekijken in de Gallery in de Blokhuispoort in Leeuwarden t/m 30 september 2020.
Oude Bildtzijl 05-08-2020

alexvreeman was deelnemer aan de slikwerk atelierroute 2020

Alex exposeerde portretten in zijn mobiele atelier aan de Nieuwebildtdijk 15  in Oude Bildtzijl.

Datum 6-7-8-9 augustus 2020 van 13.00 t/m 17.00 uur