when

De grootste passie van Alex  en specialiteit is het portretteren van u met als doel dat u zichzelf en hij zich nog beter leert kennen. Bij ons hoeft u niet te poseren, iets speciaals te doen of aan te trekken. U werkt samen met Alex naar een portret toe, waar zoveel mogelijk van uw karakter te bewonderen is. 

We ontvangen u in ons atelier in Noord Friesland en bieden u een heel leuke dag waarin een ontspannen gesprek, rust en tijd de hoofdrol heeft. Het portret ontspruit zich dan vanzelf. Als Alex denkt dat uw portret tussen de gemaakte opnamen zit, bekijkt u ze samen en kiest u met Alex dat ene speciale moment waarin u zichzelf het beste herkent. Na de keuze overlegt hij met u hoe u uw portret wilt koesteren. Dat kan digitaal en/of prachtig geprint en ingelijst op het hoogst haalbare niveau.

Wij horen vaak dat mensen het ijdel vinden om zichzelf te laten portretteren, maar bij ons gaat het niet om ijdelheid. Het gaat om het proces naar die ene opname. Het portret is het resultaat van een onvergetelijke dag en een artistiek evenbeeld van wie u misschien werkelijk bent of mag zijn. 

Als u van ver komt kunnen we in ons prachtige dorp Oude Bildtzijl een B&B regelen, zodat uw verblijf een nog groter feest wordt. Gunt u uzelf of uw dierbare ook deze ervaring neem dan contact met ons op.

Tot ziens

AlexVreeman_AVF1355_FINAL

contact

phone number + 31 (0)544 - 37 22 57